...
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور

آموزش کسب درآمد دلاری با گوگل ادز

آموزش کسب درآمد دلاری با گوگل ادز

خیلی از افراد توی حوزه های مختلف میتونن با ورود به فضای بین المللی و گرفتن پروژه های خارجی کسب درآمد دلاری داشته باشن، توی این مقاله به بررسی پتانسیل های شغل کارشناس گوگل ادز برای درآمد دلاری می‌پردازیم.

اول از همه به این موضوع بپردازیم که گوگل ادز چیه؟

گوگل ادز چیست؟

 

گوگل ادز (Google Ads) یه سرویس تبلیغات آنلاین از شرکت گوگلِ که به افرادی که قصد دارن کسب و کار خودشون رو تبلیغ کنن اجازه میده تا بر اساس ظرفیت تبلیغاتی که گوگل داره بتونن محصولات و خدمات خودشون رو توی نتایج جستجوی گوگل، ایمیل مارکتینگ، یوتیوب و یا سایت هایی که پارتنر گوگل هستن به نمایش بزارن.

بیاید یه مثال بزنیم: فرض کنید شما یک فروشگاه آنلاین لوازم خانگی دارید و میخواهید توی گوگل تبلیغ کنید. برای اینکار شما میتونید توی گوگل ادز کمپین تبلیغاتی بسازید تا وقتی که فردی کلمات کلیدی مثل “لوازم خانگی آنلاین” یا “خرید اینترنتی لوازم خانگی” رو توی گوگل جستجو میکنه تبلیغ شما بالای نتایج جستجو نمایش داده بشه. این ویژگی به شما امکان میده تا به مشتری های جدید بیشتری دسترسی پیدا کنید و اینطوری امکان فروش خودتون رو افزایش بدید.

با استفاده از ابزار‌های گوگل ادز، شما میتونید تعیین کنید که چقدر می‌خواهید برای تبلیغ خودتون هزینه کنید، کجا این تبلیغات نمایش داده بشه و کی تبلیغ انجام بشه و همچنین می‌توانید عملکرد تبلیغات خودتون رو بصورت کامل با استفاده از اطلاعاتی که داشبورد گوگل ادز بهتون میده تحلیل کنید تا از این طریق کمپین های گوگل ادز رو بهینه کنید.

 

انواع تبلیغات در گوگل ادز:

گوگل ادز چند نوع روش تبلیغاتی پیش روی تبلیغ کننده ها گذاشته تا بتونن براساس اهدافی که دارن تبلیغات خودشون رو در معرض دید مخاطباشون قرار بدن و از این طریق نرخ تبدیل بالایی رو به دست بیارن.

انواع تبلیغات در گوگل ادز

تبلیغات در صفحه‌ی نتایج جست‌وجوی گوگل (Search):

تبلیغات نتایج گوگل به کاربرانی که توی گوگل کلمه کلیدی خاصی رو جستجو کرده باشن نمایش داده میشه،‌ به عنوان مثال ممکنه شما کمپینی با موضوع “خرید گوشی آیفون ۱۵” میخواید اجرا کنید.

برای این منظور باید لیستی از کلمات کلیدی که احتمالا کاربر برای خرید گوشی آیفون ۱۵ موقع جستجو وارد میکنه رو جمع آوری کنید و بعد از آنالیز شون به گوگل ادز اضافه کنید تا درصورتیکه اون عبارات توسط کاربر جستجو شد تبلیغات شما هم نمایش داده بشه.

تبلیغات ویدئویی گوگل ادز‌:

یکی از ظرفیت های بزرگ برای تبلیغات توی بستر اینترنت، تبلیغاتی ویدیویی یوتیوبِ که شما میتونید دقیق مشخص کنید که تبلیغات توی چه کانال های یوتیوبی نمایش داده بشه،‌ چقدر بودجه صرف کنن و براساس گزارش هایی که داده میشه شما میتونید تصمیم بگیرید که چطوری کمپین ویدیویی یوتیوب رو بهینه سازی و مدیریت کنید.

تبلیغات بنری:

احتمال خیلی زیاد شما هم با تبلیغات بنری داخل سایت های مختلف ایرانی و خارجی مواجه شده باشید، شما با کلیک روی اون تبلیغات به سایت اصلی منتقل میشید و میتونید محصول یا خدمات مورد نظر رو تهیه کنید.

گوگل ادز به جهت طیف گسترده‌ای از سایت هایی که تحت پوشش داره،بهترین گزینه برای نمایش تبلیغات بنری بصورت انبوه یا ریتارگتینگ هست و شما میتونید به عنوان متخصص گوگل ادز با آشنایی کامل از نحوه اجرا کردن این نوع تبلیغات علاوه بر افزایش مهارت، با ارائه خدمات تبلیغات بنری جریان درآمدی رو هم افزایش بدید.

تبلیغات فروشگاهی :

تبلیغات Shopping هم یک نوع تبلیغات آنلاینه که توسط گوگل ادز قابل اجراییه و به کسب‌وکارها این امکان رو میده تا محصولات فیزیکی خودشون رو به صورت تصویری و با اطلاعات جزئی توی نتایج جستجوی گوگل وهمچنین بین شبکه تبلیغاتی Google Display Network به نمایش بذارن.

این نوع تبلیغات به کاربر کمک میکنه تا سریعتر محصول مورد نظر خودشون رو با اطلاعات کامل مثل تصویر محصولات، قیمت، نام فروشنده و عنوان محصول مشاهده کنن.

نمونه تبلیغ فروشگاهی در نتایج گوگل:

تبلیغات در گوگل shopping

تبلیغات performance max:

ممکنه که به خاطر بودجه‌ای و هدفی که کارفرما از تبلیغات آنلاین داره  نیاز باشه تا شما یک کمپین گوگل ادز داشته باشید ولی توی کانال های تبلیغاتی مختلف مثل ایمیل، یوتیوب، گوگل دیسکاور و بنری بخواید این تبلیغات رو به نمایش بذارید.

در اینصورت performance max کمک میکنه تا صرفا با یک کمپین به تمامی کمپین هاتون دسترسی داشته باشید و راحتتر تبلیغات خودتون رو پیگیری و آنالیز کنید.

 

بهترین سایت های کسب درآمد دلاری با گوگل ادز

برای اینکه شما بتونید پروژه‌ خارجی گوگل ادز  بگیرید و درآمد دلاری داشته باشید، می‌توانید سراغ وب‌سایت‌های فریلنسری معتبر مثل  Upwork، Freelancer ،Fiverr و people per hour برید و با ساخت اکانت فریلنسر شروع به فریلنسری کنید.

این وب‌سایت‌ها به فریلنسرها این امکان رو میده تا به پروژه‌های مختلف مرتبط با تبلیغات گوگل ادز دست پیدا کنید. با ساخت پروفایل حرفه‌ای و نشون دادن مهارت‌هایی که دارید، کارفرماهایی که دنبال افراد ماهر توی حوزه حوزه تبلیغات دیجیتال هستن میتونید پیدا کنید.

 

حتما حواستون باشه که برای افزایش شانس موفقیت توی وبسایت های فریلنسری خارجی، نمونه‌کارها و توانایی‌های خودتون رو کامل و حرفه وارد کنید تا بتونید کارفرماهای بیشتر رو برای دریافت پروژه جذب کنید.

افرادی که میخوان به عنوان متخصص گوگل ادز توی فضای بین المللی فعالیت کنن و به درآمد دلاری از گوگل ادز برسن، باید نیازمندی‌های اصلی کارفرماها رو به دقت درک کنن. این نیازها شامل اهداف تبلیغاتی، بودجه و محدویت های خاص کسب‌وکارها میشه.

با شناخت عمیق از این نیازها و مشکلات موجود، میتونید استراتژی‌های تبلیغاتی مؤثری ایجاد کنید که به کارفرماها در رسیدن به اهدافی که دارن کمک کنه. ارائه خدماتی با تخصص توی زمینه‌های مختلف گوگل ادز میتونه به شما این امکان رو بده تا به درآمد بالاتری دست پیدا کنید و به عنوان یک متخصص مورد ترجیح کارفرماها قرار بگیرید.

 

واکنش درست به نیازها و مشکلات مشتریان و ارائه راه‌حل‌های مناسب، همیشه به ارتقاء موقعیت شغلی و توسعه حرفه‌ای کمک می‌کنه. با توجه به این که فضای آنلاین تاثیرگذاری بالای توی تصمیم گیری های مردمداره و از اونجایی که کسب و کار های سعی میکنن تا با تبلیغات دیجیتال به فروش بالایی دست پیدا کنن، تخصص توی گوگل ادز و ارتقاء مهارت‌ها به عنوان یک متخصص گوگل ادز می‌تواند به شما این امکان را بدهد تا حتی توی بازار کار رقابتی دستمزد های بالای دریافت کنید.

 

فقط حتما برای ورود به این حوزه باید سعی کنید تا برای آموزش گوگل ادز از منابع اصلی مثل بلاگ گوگل ادز استفاده کنید.

آشنایی عمیق با ابزارها و تکنیک‌های مختلف گوگل ادز، انتخاب کلمات کلیدی مناسب، تعیین استراتژی‌های تبلیغاتی و مدیریت کمپین‌ها از مهارت‌های اساسی برای تبدیل شدن به یک متخصص گوگل ادز هست.

 

علاوه بر این موارد انجام پروژه های تستی و کسب تجربه‌های عملی و مشارکت توی پروژه‌های واقعی تبلیغاتی به شما کمک می‌کنه تا این مهارت‌ها رو گسترش بدید. همچنین، با برقراری ارتباط با کارشناس ها و متخصصین گوگل ادز توی این زمینه میتونه باعث بشه تا توی این مسیر بهتر پیشروی کنید.

میزان درآمد کارشناس گوگل ادز چقدر است؟

میزان درآمد کارشناس گوگل ادز چقدر است؟

مطمئنا یکی از مهم ترین سوالاتی که هر شخصی که میخواد وارد فضای بین المللی بشه و کسب درآمد دلاری از گوگل ادز داشته باشه همین موضوعه که ممکنه چقدر درآمد داشته باشم.

درآمد از گوگل ادز به مولفه های مختلفی بستگی داره، مثلا شما چه خدماتی ارائه میدید،‌ چقدر زمان صرف میکنید،‌ میزان تخصص شما چقدره و مواردی از این قبیل میتونن روی درآمد دلاری شما تاثیر بذارن.

براساس داده هایی که سایت آپورک در اختیار همه گذاشته متوجه میشیم که بصورت میانگین درآمد متخصص گوگل ادز ساعتی ۱۵ الی ۴۰ دلار  میتونه باشه، طبیعتا افرادی هستن که بیشتر و یا کمتر از این اعداد درآمد دارن و کافیه که مهارت های خودتون رو توی زمینه گوگل ادز افزایش بدید.

درآمد کارشناس گوگل ادز

 

در نتیجه شما با ورود به فضای بین المللی و با کسب مهارت گوگل ادز میتونید به درآمد بیشتری دست پیدا کنید، پس اگه علاقه مند به این حوزه هستید حتما دنبال آموزش گوگل ادز باشید تا سطح دانش خودتون رو ببرید بالاتر و به عنوان یک متخصص شناخته بشید.

 

نویسنده:

یک نظر بنویسید