...
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور

کسب درآمد دلاری با برنامه نویسی اندروید

کسب درآمد دلاری با برنامه نویسی اندروید

در حال حاضر اندروید یکی از محبوب‌ترین سیستم‌ عامل‌های تلفن‌های همراه است که در کل جهان کاربرد داره.

از اونجایی که هر چه تقاضا برای این سیستم عامل‌ها بیشتر بشه به اپلیکیشن‌های بیشتری نیاز خواهد بود، پس برنامه‌نویسی اندروید می‌تونه یکی از شغل‌های پردرآمد محسوب بشه. شاید افراد زیادی خودشون رو برنامه‌نویس بدونن و توی این حوزه فعالیت داشته باشن اما همه اونا درآمد دلاری ندارن و خیلی ماهر و پیشرفته عمل نمی‌کنن.

اما شما می‌تونید با تقویت و توسعه مهارت‌های خودتون از بهترین فرصت‌های شغلی توی این زمینه درآمد دلاری خوبی کسب کنین. آیا شما هم به اپلیکیشن‌های تلفن همراه با سیستم عامل اندروید علاقه دارین و دوست دارین که یکی از توسعه‌دهنده‌های این اپلیکیشن‌ها باشین و درآمد دلاری به دست بیارین؟ این مقاله ما شاید بتونه شما رو کمی توی این حوزه راهنمایی کنه.

تقاضا برای برنامه‌نویس اندروید چقدر است؟

پاسخ به این پرسش به طور خلاصه بله است. سیستم عامل اندروید به برنامه‌نویسان اجازه می‌ده ایده‌های جدید تولید کنن و با طیف نامحدودی از تلفن‌های هوشمند از دستگاه‌های ارزان گرفته تا پیشرفته کار کنن. طبق آمار جمع‌آوری شده اندروید بیش از 3 میلیارد دستگاه هوشمند رو در هر گوشه از جهان تامین می‌کنه.

براساس آخرین گزارش‌ها و آمارهای ثبت‌شده به طور متوسط اندرویدبازها روزانه از 10 اپلیکیشن و ماهانه از 30 اپلیکیشن استفاده می‌کنن که همین امر باعث می‌شه ماهانه بیش از 100 هزار اپلیکیشن جدید توی فروشگاه گوگل پلی منتشر بشن.

همین مسئله نشون می‌ده که مهارت‌های برنامه‌نویسی اندروید همیشه تقاضای زیادی داره و فرصت‌های شغلی خوبی برای برنامه‌نویسان اندروید به چشم می‌خوره. کسب و کارهای زیادی روی توسعه اپلیکیشن‌های اندروید سرمایه‌گذاری می‌کنن زیرا این اپلیکیشن‌ها به شرکت‌های بزرگ و کوچیک کمک می‌کنن تا دسترسی سریع و آسون به محصولاتشون رو افزایش بده و درصد فروش رو بالا ببره.

داشتن یه اپلیکیشن اختصاصی به شرکت‌ها این امکان رو می‌ده که در یه بازار خاص رقابتی‌تر عمل کنن. شما هم با انتخاب یه حوزه مشخص توی این فعالیت شغلی می‌تونین به درآمد خوبی برسین البته که برنامه‌نویسی کار ساده‌ای نیست و به دانش و مهارت ویژه‌ای نیاز داره.

به طور کلی با تکامل و رشد دانش خودتون توی این حوزه همیشه جزء افرادی خواهید بود که توی خط مقدم صنعت فعالیت دارن و حضورشون برای سراسر جهان لازم و ضروری است. در ادامه بیشتر توضیح می‌دیم که چطوری می‌تونین توی این حوزه فعالیت خودتون رو آغاز کنین و چه چیزهایی رو باید یاد بگیرین.

سه اصل مورد نیاز برای شروع فعالیت در حوزه برنامه‌نویسی اندروید

اصول برنامه نویسی اندروید

همان‌طور که گفتیم با تقاضای روزافزون برای اپلیکیشن‌های تلفن همراه، برنامه‌نویسی اندروید به عنوان یک زمینه پربار و پردرآمد برای افرادی به حساب میاد که به دنبال کسب درآمد دلاری هستن.

پیش از اینکه وارد این حوزه بشید باید اصول اولیه و الزامات ورود به این شغل رو بشناسین. در ادامه 3 مورد از اصلی‌ترین پیش نیازها و مهارت‌های خاص این حوزه شغلی رو به طور خلاصه شرح می‌دیم.

  • مبانی برنامه‌نویسی: این موضوع یکی از پایه‌های اساسی و کاربردی در مفاهیم برنامه‌نویسی به حساب میاد که بر روی متغیرها، ساختارهای کنترلی اپلیکیشن‌ها، انواع داده‌ها و الگوریتم‌ها تمرکز داره. در ضمن در این مبانی به تسلط بر روی زبان برنامه‌نویسی مانند جاوا یا کاتلین (Kotlin) که در واقع زبان‌های رسمی برای توسعه اندروید هستن به شدت توصیه می‌شه.
  • دانش توسعه اپلیکیشن تلفن همراه: درک اصول توسعه اپلیکیشن‌های تلفن همراه از جمله رابط‌های کاربری، ذخیره‌سازی داده‌ها و اطلاعات مربوط به شبکه دومین اصل ورود به این حوزه کاری محسوب می‌شه. در ضمن شما به عنوان یه برنامه‌نویس باید با الگوهای معماری و ساختار اپلیکیشن‌های اندروید هم آشنا بشید.
  • آشنایی با محیط توسعه اندروید (IDE): آشنایی با این بخش نیز از جمله اصولی‌ترین موارد ورود به برنامه‌نویسی اندروید محسوب می‌شه که تمام ابزارها، شبیه‌سازها و داده‌های ضروری برای توسعه برنامه‌های اندروید توی همین بستر ارائه می‌شن.

مهارت‌های اولیه ضروری برای برنامه‌نویسی اندروید

در بخش‌های قبلی نیز گفتیم هر چه تقاضا برای توسعه اپلیکیشن‌های اندروید بیشتر بشه نیاز به برنامه‌نویسان این سیستم عامل هم افزایش پیدا می‌کنه. بنابراین افرادی که در ابتدای ورود به این مسیر هستن، علاوه بر الزامات اولیه برای ورود به برنامه‌نویسی اندروید باید توی مهارت‌های فنی و نرم‌افزاری زیادی هم تسلط داشته باشن. بنابراین برای کسب موفقیت و درآمد دلاری توی این حوزه باید روی زمینه‌های زیر تمرکز کنید:

  • جاوا یا کاتلین: بهتر است به یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی تسلط داشته باشین چون اساس توسعه اپلیکیشن‌های اندروید به این زبان‌ها وابسته است. همچنین باید مفاهیم اصلی مثل برنامه‌نویسی شی‌گرا، وراثت، چند ریختی و مدیریت استثنا رو درک کنین. در بخش بعدی این 2 زبان مهم را به طور گسترده‌تر توضیح می‌دیم.
  • کیت توسعه نرم‌افزار اندروید (SDK) و رابط یا واسط اپلیکیشن (API): این 2 موضوع مهم رو باید برای دسترسی به ویژگی‌های دستگاه، تعامل با اجزای سخت‌افزار و مدیریت عملکردهای اپلیکیشن یاد بگیرین.
  • طراحی‌ رابط کاربری: در ایجاد رابط‌های کاربری بصری جذاب با کمک فایل‌های طرح‌بندی، نماها و ویجت‌های مبتنی بر XML مهارت کسب کنید. بنابراین بهتر است که اصول طراحی اولیه (UI) و طرح‌بندی‌های واکنش‌گرا رو بدونید.
  • ذخیره‌سازی داده‌ها: باید یاد بگیرین که چطوری با استفاده از مکانیسم‌های مختلف مثل پایگاه‌ داده (SharedPreferences) یا راه‌حل‌های مربوط به گوگل کلود (Google Cloud Firestore) داده‌ها رو به طور کامل و کارآمد ذخیره و بازیابی کنین.
  • شبکه‌سازی: باید نحوه برقراری ارتباط با سرویس‌های وب و رابط‌های اپلیکیشن رو برای مدیریت داده‌ها و پیاده‌سازی حافظه پنهان شبکه یا همگام‌سازی پس زمینه‌ها بدونین.

برنامه نویسی جاوا

جاوا یکی از 2 زبان برنامه‌نویسی رسمی سیستم عامل اندروید است که برای شروع کار شما به عنوان یه توسعه‌دهنده برنامه اندروید ضروری خواهد بود. اگه کمی عمیق‌تر در مورد این زبان تحقیق کنین، متوجه می‌شین که جاوا یکی از از اولین زبان‌های برنامه‌نویسی و پلتفرم‌های محاسباتی است که در سالن 1995 منتشر شد.

علاوه بر این، جاوا رو می‌تونین توی هر دستگاه پیدا کنین، از لپ تاپ، تبلت و تلفن همراه گرفته تا کنسول‌های بازی و حتی ابررایانه‌های علمی. این زبان به طور گسترده برای اپلیکیشن‌های سازمانی، اپلیکیشن‌های تجاری، اپلیکیشن‌های تلفن همراه، اپلیکیشن‌های مبتنی بر وب‌سایت، اپلیکیشن‌های علمی، اپلیکیشن‌های دارای حافظه کلود، اپلیکیشن‌های بازی و همچنین فناوری داده‌های بزرگ استفاده می‌شه.

برنامه نویسی کاتلین

کاتلین دومین زبان برنامه‌نویسی رسمی اندروید است که کمی مختصرتر، مدرن‌تر و ایمن‌تر از جاوا در نظر گرفته شده. کاتلین در واقع زبانی است که برنامه‌نویسان اندروید رو خوشحال می‌کنه چون انتخابش آسون‌تر است و به برنامه‌نویسان این امکان رو می‌ده تا برنامه‌های بهتری رو سریع‌تر ایجاد کنن.

به طور کلی کاتلین یه نقطه شروع عالی برای مبتدیان به شمار میاد. این زبان به طور معمول در توسعه اندروید تلفن همراه، دسکتاپ و توسعه طرح وب استفاده می‌شه. در نهایت اینکه وقتی صحبت از یادگیری مهارت‌ها به میان میاد، نیاز اصلی داوطلبان این است که مهارت‌های ارتباطی عالی داشته باشن و بتونن به صورت تیمی کار کنن.

علاوه بر این، باید سازگار، خلاق و برای یادگیری آماده باشن. به طور خلاصه شما علاوه بر مهارت‌های فنی باید مهارت‌های غیر فنی خودتون رو تقویت کنین تا بتونین توی حرفه برنامه‌نویسی اندروید رشد داشته باشین و درآمد خوبی کسب کنین.

میانگین درآمد برنامه‌نویسی اندروید چقدر است؟

میانگین درامد برنامه نویسی اندروید

میانگین درآمد برنامه‌نویسان اندروید به عوامل مختلفی مثل تجربه اونها، موقعیت مکانی و نوع کاری که انجام می‌دن بستگی داره. به عبارت دیگه درآمد برنامه‌نویسان اندروید می‌تونه متفاوت باشه. طبق آمارهای جمع‌شده درآمد ابتدای ورود به این حوزه می‌تونه بین 50000 تا 70000 دلار در سال باشه.

این در حالی است که متخصصان با تجربه در مکان‌های پرتقاضا می‌تونن سالانه بیش از 100000 دلار درآمد داشته باشن. همچنین افراد فریلنسر با توجه به تخصص و پیچیدگی پروژه مورد نظر می‌تونن نرخ‌های ساعتی از 30 تا 150 دلار تقاضا کنن.

چطوری با برنامه‌نویسی اندروید درآمد دلاری خوبی داشته باشیم؟

چطوری درآمد دلاری با برنامه نویسی داشته باشیم؟

در عصر دیجیتال امروزی، برنامه‌نویسی اپلیکیشن تلفن همراه به حوزه‌ای پررونق تبدیل شده و فرصت‌های متعددی رو برای افراد فراهم می‌کنه تا درآمد دلاری قابل توجهی داشته باشن.

در میان پلتفرم‌های مختلف تلفن همراه، سیستم عامل اندروید به عنوان پرکاربردترین سیستم عامل در سراسر جهان شناسایی شده که پتانسیل درآمد دلاری خوبی برای برنامه‌نویسان اون وجود داره. روش‌های مختلفی برای کسب درآمد از طریق این حرفه وجود داره که قبل از انتخاب یکی از این روش‌ها توصیه می‌کنیم، هدف کلیدی برنامه‌نویسی خودتون رو بدونین و اونو یه جایی یادداشت کنین تا در نهایت بعد از بررسی انواع روش‌های درآمدی بتونین درست‌ترین تصمیم رو بگیرین و بفهمین کدام مدل درآمدزایی براتون مناسب‌تر خواهد بود.

در ادامه 5 مورد از بهترین روش‌های کسب درآمد دلاری با برنامه‌نویسی اندروید رو به طور گسترده توضیح می‌دیم.

ورود به بازار جهانی

اندروید بیشترین سهم بازار رو در بین سیستم‌های عامل تلفن همراه داره و همین مسئله اون رو به یه پلتفرم پرسود توسعه برنامه‌نویسان تبدیل می‌کنه. با میلیاردها دستگاه اندروید فعال در سراسر جهان، مخاطبان زیادی وجود دارن که می‌خوان هدف‌هاشون رو با کمک همین اپلیکیشن‌ها به دست بیارن.

بنابراین شما با ایجاد اپلیکیشن‌های نوآورانه و ارزشمند می‌تونین به طور بالقوه درآمد دلاری قابل توجهی داشته باشین. در واقع شما با توسعه و راه‌اندازی اپلیکیشن‌هایی که کمک بزرگی به جامعه یا کسب و کارها محسوب می‌شن، می‌تونین درآمد کسب کنین.

در نظر داشته باشین، اپلیکیشن ساخته شده شما باید معتبر و ارزشمند باشه و محتوا یا خدمات رایگان ارائه بده. شما با کمک آنالیزهای بازاریابی می‌تونین اطلاعات معتبری در مورد نیاز جامعه و کسب و کارها به دست بیارین. برای مثال اپلیکیشن رایگان آن کیک استارتر (On Kickstarter) بین 10 تا 100 هزار دلار در ماه درآمد داره.

البته راه‌اندازی و اجرای یک اپلیکیشن جمعی و جهانی کار ساده‌ای نیست و به وقت و سرمایه زیادی نیاز داره اما به هر حال کسب درآمد در این حوزه خیلی محال نخواهد بود.

ایجاد تبلیغات درون برنامه‌ای

علاوه بر ساخت اپلیکیشن‌ها می‌توان با کمک ارائه تبلیغات درون برنامه‌‌ای، نمایش و کلیک مخاطبان بر روی این تبلیغات به درآمد دلاری رسید. برای مثال گوگل ادموب (Google AdMob) یکی از بسترهای تبلیغاتی محبوب است که روشی ساده برای نمایش تبلیغات و کسب درآمد دلاری در اختیار برنامه‌نویسان خودش قرار داده.

این برنامه سرویسی در اختیار شما قرار می‌ده که از طریق اون می‌تونین تبلیغات رو به اپلیکیشن خودتون تحمیل کنین. همچنین این سرویس الگوریتمی داره که تنها تبلیغات مرتبط به کاربر رو نشون می‌ده. حتی گوگل ادسنس (Google Adsense) یکی دیگه از بسترهایی است که می‌تونه از طریق تبلیغات درآمد کسب کنه.

ساخت اپلیکیشن‌های پولی

انتشار یک برنامه پولی در فروشگاه گوگل پلی به برنامه‌نویسان اونها کمک می‌کنه تا با هر بار دانلود به طور مستقیم درآمد کسب کنن. بدین منظور باید اپلیکیشن‌های با کیفیتی ارائه بدین که کاربران مایل به پرداخت هزینه باشن.

به عبارت دیگه باید یه سرویس و محتوای ممتاز ارائه بدین که بهترین تجربه کاربری رو برای افراد ایجاد کنه. در این صورت می‌تونین از کاربران پول دریافت کنین تا بتونن از اپلیکیشن شما استفاده کنن. در این اپلیکیشن‌ها نباید تبلیغات نشون بدین و هنگام استفاده کاربر نباید هیچ مزاحمتی ایجاد بشه.

باید به مخاطبان این حس رو انتقال بدین که مبلغ قابل قبولی پرداخت کردن و خدمات خوبی می‌گیرن. در ادامه وجود مخاطبان و کاربران به رشد اپلیکیشن شما کمک می‌کنه زیرا اونا نظر مثبت خودشون رو نسبت به برنامه شما اعلام می‌کنن و افراد بیشتری رو جذب خواهند کرد.

پروژه‌ برنامه‌نویسی فریلنسری اندروید

یکی از بهترین فرصت‌های شغلی با کسب درآمد دلاری مربوط به گرفتن پروژه‌های برنامه‌نویسی اندروید به صورت فریلنسری است. بسیاری از کسب و کارها و کارآفرینان به دنبال برنامه‌نویسان اندروید ماهری هستن که بتونن اپلیکیشنی متناسب با نیازهای خودشون سفارش‌سازی کنن.

سایت‌هایی مثل آپ ورک (Upwork)، فریلنسر (Freelancer) و تاپتل (Toptal) از جمله بهترین سایت‌ها برای پیدا کردن پروژه‌های فریلنسری اندروید با درآمد دلاری هستن. درنگ نکنین و توی این سایت‌ها ثبت‌نام کنین.

فروش کالاهای مجازی

کالاهای مجازی اشیا و دارایی‌های غیر فیزیکی هستن که می‌تونن در جوامع آنلاین، بازارهای اینترنتی و بازی‌های آنلاین فروخته بشن. درآمدزایی دلاری از این روش رو بیشتر می‌شه توی بازی‌های آنلاین و بسترهای رسانه‌های اجتماعی مشاهده کرد.

در بازی‌های آنلاین کالاهای مجازی به نوعی می‌تونن کمک بزرگی به بازیکنان باشن و سرعت یا سطح اونها رو افزایش بدن. شاید بازیکنان بتونن با گذر زمان خودشون به اون کالا دست یابن ولی بدون شک پروسه‌ای زمان‌بر خواهد بود. این روش درآمد دلاری می‌تونه بهترین روش محسوب بشه.

نتیجه‌گیری

برنامه‌نویسی اندروید پتانسیل خوبی برای کسب درآمد دلاری از طریق راه‌های مختلفی داره. از این رو شما به عنوان یک برنامه‌نویس اندروید با داشتن پایگاه کاربری گسترده جهانی، گزینه‌های برنامه‌نویسی متنوع و پتانسیل خوب این بازار می‌تونین به درآمد دلاری خوبی برسین.

با این حال موفقیت در این زمینه نیازمند به تقویت مهارت‌های خود، آگاهی از به‌روزترین روندها و ارائه اپلیکیشن‌های با کیفیت است تا کاربران بیشتری را جذب کنین. ناگفته نماند کسب درآمد دلاری از طریق برنامه‌نویسی اندروید کار ساده‌ای نیست اما بسیاری از افراد تونستن به این فرصت خوب شغلی دست پیدا کنن. پس شما هم می‌تونین.

نویسنده:

یک نظر بنویسید