...
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور

بهترین سایت های فریلنسری برای طراحان گرافیک 

بهترین سایت های فریلنسری برای طراحان گرافیک 

سایت فریلنسری گرافیک

از مهمترین مسائل طراحان گرافیک میشه به پیدا کردن و گرفتن پروژه اشاره کرده به همین جهت ما توی این مقاله درباره سایت های محبوبی که طراحان گرافیک میتونن از اونجا پروژه بگیرن و کسب درآمد دلاری از طراحی گرافیک داشته باشن رو معرفی میکنیم.

راستی با توجه به این که تحریم هستیم برای کار کردن توی این سایت ها باید از روش های دور زدن تحریم استفاده کنیم، حواستون باشه اکانتی که ایجاد میکنید نبابد به هیچ وجه هویت ایرانیمون رو لو بده وگرنه ممکنه که اکانت رو ببندن و همچنین پولی که برای انجام پروژه گرفتیم هم بلوکه بشه.

اکثر این سایت ها از پی پال برای واریز پول استفاده میکنن به همین جهت سعی کنید که به فکر ساخت حساب پی پال باشید تا مشکلی بابت دریافت پول و یا نقد کردن درآمد ارزی نداشته باشید.

توی مقاله کسب درآمد دلاری و راه حل های دور زدن تحریم این موارد رو بیشتر مورد ارزیابی قرار دادیم.

سایت 99designs

سایت 99design بصورت تخصصی روی حوزه گرافیک تمرکز داره. این سایت مشهورترین پلتفرم واسط فریلنسری گرافیکی هست و طراحان گرافیک زیادی رو از سرتاسر دنیا به خودش جذب کرده.

سایت 99design با بیش از یک میلیون طراح، موجب شده تا طیف گسترده ای از گزینه ها و خدمات رو برای رفع نیازهای طراحی کارفرما ارائه بدن و همین موضوع باعث محبوبیت زیاد این سایت شده
نظرات مثبت و امتیاز های ثبت شده برای این سایت نشون دهنده این موضوع هست که سایت 99design جزو بهترین سایت فریلنسری طراحی گرافیک هست و اگه شما دنبال فعالیت بصورت فریلنسری گرافیک بین المللی هستید 99designs میتونه بهترین گزینه برای شما باشه.

خدمات 99design با قیمت 299 دلار شروع می شه و بعد از پرداخت وجه، گزینه‌ای برای استخدام یک طراح برای پروژه کارفرما ارائه میدن.
یکی از روش های کاری این سایت اینه که شما به عنوان فریلنسر پکیج های مختلف خدماتی که دارید رو ارائه میدید و کارفرما براساس نیازش از بین سرویس هایی شما مناسب‌ترین گزینه رو انتخاب میکنه

روش دیگه مسابقات کاری توی این سایت هست. روند کار به این صورته که کارفرما سفارشی رو در قالب یه مسابقه توی سایت ثبت میکنه و طراحان فریلنسر شروع به انجام اون کار میکنن.

کارفرما در نهایت از بین کارهایی که ارسال شده یه نفر رو به عنوان برنده مسابقه انتخاب میکنه و پول پروژه به اون فریلنسر واریز میشه.

همچنین توی این سایت یک فرایند غربال گری فریلنسر وجود داره تا اطمینان حاصل بشه که با نیروی متخصص سروکار دارن.

دستمزد خدمات طراحی گرافیک

درآمد طراح فریلنسر همونطور که درجریان هستید بر اساس خدماتی که ارائه میدن میتونه خیلی متفاوت باشه ولی توی این سایت سعی شده تا با دسته بندی مناسب خدمات، بتونیم به یه تخمین از میانگین درآمد به ازای هر خدمات دست پیدا کنیم.

طراحی لوگو : از ۲۸۹ یورو
طراحی لندینگ پیچ : از ۳۲۹ یورو

طراحی کارت ویزیت : از ۱۵۹ یورو

سایت designcrowd

DesignCrowd یه پلتفرم برونسپاری پروژه هست که کارفرما ها رو با طراحان گرافیک فریلنسر مرتبط می کنه. این پلتفرم طیف گسترده‌ای از خدمات طراحی از جمله لوگو،طراحی وب سایت، طراحی تیشرت،‌ طراحی پوستر،‌ طراحی استوری و سایر پروژه های طراحی گرافیکی رو ارائه میده.

سایت designcrowd بیش از ۱ میلیون فریلنسر از سراسر دنیا به خودش جذب کرده و میشه گفت رتبه یک توی حوزه طراحی گرافیک رو داره، البته ما این ادعا رو نه رد میکنیم و نه تایید.

این سایت ضمانت بازگشت پول را برای رضایت مشتری ارائه میده،‌ یعنی اگه کارفرما از کیفیت کار راضی نبود میتونه درخواست بازگشت وجه کنه و این سایت هم بدون چون و چرا پول رو برمیگردونه.

اینو درنظر داشته باشیم که معمولا سایت های فریلنسری به کارفرما ها بهای بیشتری میدن و این یه چیز مرسوم توی این صنعت هست.

نحوه کسب درآمد در سایت DesignCrowd

به ۲ روش میتونید از سایت DesignCrowd کسب درآمد دلاری داشته باشید.

۱- شرکت در مسابقه:

توی این روش کارفرما با پست کردن پروژه ای که داره‌ طراحان فریلنسر رو به رقابت با هم دعوت میکنه و اگه طرحی باب میل کارفرما بود درنهایت پول برای اون واریز میشه.

۲- از طریق پروفایل فریلنسر:

هر طراح فریلنسر توی این سایت باید پروفایل ایجاد کنه و یکسری اطلاعات از خود و نمونه کارهایی که داشته رو باید اضافه کنه، حالا اگه کارفرمایی از فریلنسری خوشش اومد میتونه مستقیما باهاش در ارتباط باشه و پروژه رو بهش بده.

نکته ای که وجود داره اینه که این سایت از تایید هویت ویدیویی استفاده میکنه، پس حواستون باشه که توی فرایند ساخت اکانت به عنوان طراح فریلنسر به هیچ وجه نباید مشخص بشه که توی ایران زندگی میکنید.

هر چی تعداد نمونه کارهاتون بیشتر باشه احتمال گرفتن پروژه افزایش پیدا میکنه چرا که تعداد زیادی از طراحان فریلنسر با هم درحال رقابت هستن و یکی از فاکتور های موفقیت شما توی این سایت ایجاد نمونه کارهای بیشتر و با کیفیت هست.

همیشه کیفیت رو سرلوحه کارهاتون قرار بدید تا بتونید نظر کارفرما های زیاد رو به خودتون جلب کنید.

سایت Freelancer

محبوب ترین سایت برای فریلنسری بین المللی که دسته بندی های شغلی مختلفی رو پوشش میده و معمولا گزینه اول کارفرماها و فریلنسر ها محسوب میشه سایت Freelancer.com هست.

توی سایت freelancer.com کارفرما پروژه و میزان بودجه‌ای که داره رو پست میکنه و فریلنسر ها توی مناقصه با ارسال پروپوزال و دستمزدی که مدنظرشون هست برای گرفتن پروژه شرکت میکنن.

البته برای ارسال پروپوزال (یا به اصطلاح bid) محدودیت ۱۵ bid در ماه وجود داره و با خرید پلن های عضویتی مختلف میتونید این تعداد رو افزایش بدید.

شما با ساخت اکانت فریلنسر میتونید وارد فضای بین المللی بشید و پروژه های مختلفی مثل طراحی لوگو،‌طراحی ui/ux، طراحی کارکتر، طراحی بیزینس کارت و … بگیرید و به درآمد دلاری برسید.

سایت Fiverr

سایت فایور هم جزو محبوب ترین پلتفرم ها برای کارفرماهایی هست که دنبال استخدام برنامه نویسان و طراحان گرافیک میگردن.

رابط کاربری فایور خیلی ساده و به دور از پیچیدگی های معمول پلتفرم های فریلنسریه.

فریلنسرها خدماتی که ارائه میدند رو در قالب گیک توی فایور منتشر میکنند تا کارفرما بر اساس نیازش پکیج مورد نظر رو بررسی و تهیه کنه.

توی سایت فایور جایگاه شما در نمایش به کارفرما خیلی مهم هست پس حواستون باشه تا با انجام به موقع پروژه ها و دریافت نظرات مثبت کارفرما و تبدیل شدن به bestseller شانستون رو برای گرفتن پروژه های بیشتر افزایش بدید.

سایت Dribbble

پلتفرمی هست که به طراحان با تجربه و خلاق اجازه می دهد تا نمونه کارهای خودشون رو با مشتریان بالقوه به اشتراک بگذارند. پس این سایت واسط فریلنسری نیست ولی یه درگاه خوب برای جذب پروژه های گرافیکی فریلنسرها میتونه باشه.

فرآیند استخدام یک طراح گرافیک توی دریبل

کارفرما خلاصه‌ای از پروژه خودش رو به تیم Dribbble ارسال میکنه و بعد از بررسی، فهرستی از فریلنسرهایی که با نیازهای کارفرما مطابقت داره برای کارفرما ارسال میشه. حالا کارفرما میتونه مستقیما با فریلنسر مورد نظرش ارتباط برقرار کنه و بهترین گزینه رو برای انجام پروژه انتخاب کنه.

ورود و جذب فریلنسر توی Dribbble صرفا بر اساس دعوت فریلنسرهای دیگه‌ای صورت میگیره پس باید ارتباط مناسبی با بقیه فریلنسرها برای حضور توی این پلتفرم داشته باشید.

سایت PeoplePerHour

این سایت هم یکی از پلتفرم های واسط فریلنسری هست که به روش های مختلفی کارفرما رو به فریلنسر متصل میکنه. همونطوری که از اسم این سایت پیداست، توی PeoplePerHour فریلنسر ها به صورت ساعتی برای انجام پروژه ها استخدام میشن و میتونه گزینه‌ی مناسبی برای طیف گسترده ای از فریلنسر ها باشه.

 روش های استخدام یک طراح گرافیک 

  • ثبت پروژه : کارفرما خلاصه پروژه رو ارسال میکنه و اجازه میده تا فریلنسرها،‌ پیشنهادات قیمتی شون رو بفرستن و در نهایت فریلنسر مناسب انتخاب میشه.
  • ارائه پکیج خدماتی:فریلنسر ها میتونن پکیج های خدماتی خودشون رو در قالب offer توی پلتفرم ثبت کنن و کارفرما بنا به نیازش اقدام به خرید پکیج کنه.
  • ارتباط مستقیم کارفرما با فریلنسر: از اونجایی که هر فریلنسر توی سایت PeoplePerHour یک پروفایل اختصاصی داره،‌ کارفرما میتونه با مشاهده پروفایل هر طراح فریلنسر نسبت به انتخاب اون شخص اقدام کنه.

ما سعی کردیم توی این مقاله به موضوع معرفی بهترین سایت های فریلنسری گرافیک و نحوه گرفتن پروژه فریلنسری گرافیک برای کسب درآمد دلاری بپردازیم،‌ اگه شما هم سایتی رو آشنا هستید توی کامنت همین مقاله با ما درمیان بذارید.

نویسنده:

یک نظر بنویسید