...
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور

کسب درآمد دلاری با گوگل ادموب

کسب درآمد دلاری با گوگل ادموب

در حال حاضر خیلی از افراد دنبال راه‌هایی برای کسب درآمد آنلاین هستن چرا که هم میتونن زمانشون رو مدیریت کنن و هم به زندگی خودشون برسن.

گوگل ادموب یکی از راه‌های محبوب برای کسب درآمد دلاری از اینترنت هست. اگه شما برنامه نویس اپلیکیشن هستید با استفاده از گوگل ادموب، می‌تونید تبلیغات رو توی اپلیکیشن خودتون نشون بدید و به ازای اینکه کاربر تبلیغات رو ببینه و یا روی تبلیغات کلیک کنه به حساب شما مبلفی واریز میشه و میتونید کسب درآمد دلاری داشته باشید.

توی دنیای امروز، با پیشرفت فناوری تلفن همراه و تبلت‌ها محبوبیت زیادی پیدا کردن و تبلیغات موبایلی به عنوان یک روش موثر برای کسب درآمد و جذب مشتری برای فروش محصولات و خدمات مختلف در دنیای دیجیتال شناخته میشه.

گوگل ادموب چیست؟

گوگل ادموب چیست؟

گوگل ادموب (Google AdMob) یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین پلتفرم‌ها در زمینه تبلیغات موبایلی شناخته میشه که امکانات خیلی زیادی رو برای تبلیغ‌دهندگان و ناشران فراهم می‌کنه. در این مقاله، به بررسی راه‌های کسب درآمد از گوگل ادموب و انواع تبلیغات موبایلی می‌پردازیم.

شما درصورتیکه که اپلیکیشنی توسعه دادید با ثبت اپلیکیشن خودتون توی ادموب و اضافه کردن SDk مربوط به ادموب Admob، امکان نمایش تبلیغات در اپلیکیشن شما فعال میشه و بعدش میتونید به ازای هر نمایش و یا کلیک روی تبلیغات، درآمد دلاری داشته باشید.

البته برای کسب درآمد دلاری از ادموب باید اپلیکیشن شما توی گوگل پلی یا اپ استور اپل منتشر شده باشه و مورد تایید این استورهای اصلی قرار گرفته باشه،‌در غیر اینصورت شما نمی‌تونید از گوگل ادموب درآمد داشته باشد.

برای اینکه شما از گوگل ادموب کسب درآمد داشته باشید حتما توجه داشته باشید که نیاز هست تا شما یه حساب پی پال وریفای شده داشته باشید، همچنین اطلاعات شخصی و هویتی خودتون رو کامل وارد کرده باشید.

البته از اونجایی که ایران جزو لیست تحریم هاست باید محل زندگی خودمون رو غیر از ایران ثبت کنیم که خودش ریسک هایی رو به همراه داره و از اونجایی که توسط گوگل اعتبارسنجی و احراز هویت میشه، احتمال اینکه حسابتون ساسپند و بسته باشه خیلی افزایش پیدا میکنه.

یکی از شرایط کسب درآمد از ادموب اینه که شما حتما آدرس محل سکونت خودتون رو وارد کنید تا گوگل با ارسال PIN اختصاصی بصورت پستی به محل زندگیتون، اعتبارسنجی محل سکونت شما رو انجام بده.

نمونه pin گوگل ادموب رو میتونید مشاهده کنید:

 

کد امنیتی ادموب admob

 

برای حل این مشکل ما مقاله جداگانه برای دور زدن تحریم ها تولید کردیم که میتونید توی بلاگ آپلنس مطالعه کنید.

 

انواع تبلیغات در گوگل ادموب:

انواع تبلیغات در admob

 

تبلیغات بنری (Banner): تبلیغات بنر در گوگل ادموب، متداول ترین تبلیغات موبایلی هست که به وسیله‌ی بنرهای کوچک و مختصر توی پایین یا بالای صفحه‌ها نمایش داده می‌شون. به عنوان مثال، فرض کنید شما یک اپلیکیشن خبری دارید که آخرین اخبار رو ارائه میکنه. با جایگذاری تگ مروبط به تبلیغات بنری توی پایین صفحه اپلیکشن، می‌توانید این اماکن رو برای سایت ها و اپلیکشن های دیگه فراهم کنید تا با هدف گیری (targeting) بخش از جامعه مخاطبین شما با بازاریابی و ارائه تخفیف‌ها و پیشنهادات ویژه فروشگاه خودشون برای اطلاع رسانی و جذب مخاطب اقدام کنن.

تبلیغات نیتینو (native): تبلیغات نیتیو به نوعی تبلیغات هستند که به طور طبیعی و یکپارچه با محتوای اطراف خود نمایش داده می‌شوند. به جای اینکه به عنوان تبلیغات متمایزی در طراحی صفحه قرار بگیرن، تبلیغات نیتیو به توسعه‌دهندگان اپلیکیشن امکان میده تا تبلیغات را به صورتی تنظیم کنند که به خوانندگان به طور طبیعی و جذاب نمایش داده شوند، بدون اینکه احساس اختلاف بین محتوا و تبلیغات به وجود بیاد. این انعطاف‌پذیری به تبلیغ‌دهنده امکان می‌دهد تا پیام خود را به شکلی مؤثر و کارآمد به کاربران منتقل کنند.

تبلیغات تمام صفحه (Interstitials): تبلیغات تمام صفحه اغلب توی بازی‌های موبایلی مورد استفاده قرار می‌گیرن. معمولا وقتی که کاربر از یک مرحله به مرحله‌ی بعدی بازی منتقل میشه یک تبلیغ تمام صفحه نمایش داده میشه.البته توی انواع دیگه اپلیکیشن هم از این نوع تبلیغات استفاده میشه و هیچ محدودیتی نداره.

تبلیغات ویدیویی پاداش‌دار (Rewarded Video): این نوع تبلیغات برای بازی‌های موبایلی مورد استفاده قرار می‌گیره. با تبلیغات ویدیویی پاداش‌دار، کاربران به تماشای تبلیغات ویدیویی دعوت میشن و به عنوان پاداش، سکه‌ها یا ویژگی‌های ویژه به آنها اختصاص داده میشه. به عنوان مثال توی یک بازی موبایلی، کاربر برای تماشای ویدیوی تبلیغاتی یک مقدار سکه دریافت می‌کنه که میتونن برای خرید assets ویژه توی بازی استفاده کنن.

 

مراحل کسب درآمد از ادموب admob:

قبل از هرچیزی برای اینکه درآمد دلاری از ادموب داشته باشیم باید حتما یه اپلیکیشن توسعه داده باشیم تا بتونیم تبلیغات رو توی برنامه خودمون به نمایش بذاریم، همچنین این اپلیکیشن توی گوگل پلی یا اپ استور منتشر شده باشه و تعداد نصب بالا داشته باشه(هرچی تعداد نثب بالاتری داشته باشید میزان درآمدتون هم افزایش پیدا میکنه).

مرحله ۱: ثبت نام در ادموب:

برای شروع باید توی سایت AdMob ثبت نام کنید، برای ساخت اکانت ادموب کافیه وارد سایت https://admob.google.com/home/ بشید و مراحل ثبت نام رو تکمیل کنید.

ثبت نام در گوگل ادموب admob

مرحله ۲: اضافه کردن اپلیکیشن به ادموب:

باید توی اکانت ادموب اپلیکیشنی که قراره تبلیغات داخلش نمایش گذاشته بشه رو معرفی کنید.

مرحله ۳ : انتخاب نوع تبلیغات:

انواع تبلیغات در گوگل ادموب

همونطور که توی بخش قبلی انواع مختلف تبلیغات رو براتون معرفی کردیم، لازمه که توی ادموب مشخص کنید که چه نوع تبلیغاتی رو میخواید توی اپلیکیشن خودتون اضافه کنید. حتما به تجربه کاربری هم فکر کنید و اپلیکیشن خودتون رو تماما تبلیغاتی نکنید چرا که ممکنه نرخ ریزش کاربرهای شما افزایش پیدا کنه و حس خوبی با اپلیکیشن شما نداشته باشن.

 

مرحله ۴: اضافه کردن کد تبلیغاتی (ad unit):

حالا لازمه که قطعه کد Ad unit رو بر اساس اسناد sdk گوگل ادموب توی اپلیکیشن خودتون وارد کنید تا بتونید توی جایگاهی که مشخص کردید تبلیغات رو نشون بدید.

کسب درآمد از ادموب

مرحله ۵ : اضافه کردن اطلاعات بانکی:

برای شروع تبلیغات و کسب درآمد از ادموب حتما باید اطلاعات بانکی خودتون رو به درستی وارد کنید،‌ با توجه به اینکه کاربران ایرانی امکان استفاده از حساب پی پال و یا اطلاعات بانکی توی ایران رو ندارن میتونید از روش های دور زدن استفاده کنید

 

میزان درآمد از گوگل ادموب

میزان درآمد از گوگل ادموب چقدر است؟

یکی از سوالاتی که اکثر توسعه دهنده‌ها باهاش مواجه هستن، میزان درآمد از گوگل ادموب هست، چرا که سودآوری ادموب براشون اهمیت بالایی داره.

قبل از همه لازمه که مواردی که روی درآمد از گوگل ادرموب تاثیر گذاره رو با هم مورد بررسی قرار بدیم، چرا که طبیعتا تنها یه فاکتور روی درآمد شما تاثیر گذار نیست و باید مولفه های مختلف رو در کنار هم درنظر داشته باشید، به عنوان مثال تعداد افرادی که از اپلیکیشن شما استفاده میکنن.

سیستم نمایش تبلیغاتی ادموب بر اساس مزاید و قیمت bid کار میکنه، به اینصورت که هرکی توی مزایده قیمت بالاتری رو درنظر بگیره احتمالا نمایش تبلیغاتش توی اپلیکیشن مورد نظر افزایش پیدا میکنه.

پس هر چقدر میزان قیمت bid افزایش پیدا کنه به همون میزان درآمد شما هم از نمایش تبلیغات رشد پیدا میکنه.

ولی بصورت میانگین به ازای هر ۱۰۰۰ نمایش (CPM) معمولاً بین 1 دلار تا 10 دلار یا حتی بیشتر میتونید بدست بیارید.

البته این رو هم درنظر داشته باشید که برای برداشت پول از ادموب حداقل درآمد شما باید به ۱۰۰ دلار رسیده باشه تا بتونید درخواست برداشت پول رو ارسال کنید.

 

توی این مقاله روشهای کسب درآمد دلاری از ادموب رو بررسی کردیم،‌ همونطور که با ادموب آشنا شدید، ادموب یک سیستم تبلیغاتیه که امکان این رو فراهم میکنه تا افرادی که توسعه دهنده اپلیکیشن هستن از فضای اپلیکیشنشون استفاده کنن و با نمایش تبلیغات به درآمد دلاری دست پیدا کنن.

نویسنده:

یک نظر بنویسید