...
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور

دلایل بسته شدن اکانت فریلنسری

دلایل بسته شدن اکانت فریلنسری

ساسپند اکانت فریلنسری چیست؟

از بزرگترین دغدغه های هر فریلنسر ایرانی میشه به بسته شدن اکانت فریلنسری اشاره کرد که همین موضوع به تنهایی میتونه توی روند فعالیت و کسب درآمد دلاری تاثیر بذاره.

توی این مقاله قصد داریم که دلایل بسته شدن اکانت فریلنسر رو با هم مورد بررسی قرار بدیم تا موارد مهم و تاثیر گذار رو بشناسیم و از هرگونه فعالیت مشکوک جلوگیری کنیم تا اکانتمون به خطر نیفته.

چگونه از بسته شدن اکانت فریلنسری جلوگیری کنیم؟

۱- ساخت اکانت تکراری

بعضی از افراد بنا به دلایل مختلف ساخت اکانت فریلنسر جدیدی رو انجام میدن تا به هدفهایی که مدنظرشون هست برسن، در حالی که اگه پلتفرم فریلنسر متوجه تعدد اکانت های ساخته شده توسط شما بشه اقدام به بستن اکانتتون میکنه.

 

۲- امتیاز دهی فیک

با توجه به اهمیت بالایی که امتیاز دهی کارفرما توی فرایند گرفتن پروژه داره،‌ معمولا فریلنسر ها با ساخت اکانت جدید به فکر ثبت review فیک میکنن تا پروفایل قوی تری داشته باشن.

مثلا توی یکی از اکانت ها خودشون رو به عنوان کارفرما جا میزنن و پروژه ثبت میکنن و با یه اکانت دیگه به عنوان فریلنسر پروژه رو دریافت میکنن و درنهایت با تکمیل پروژه فرضی به خودشون امتیاز بالا میدن.

ولی همینجا باید بگیم که با توجه به سیستم اعتبارسنجی قدرتمندی که پلتفرم فریلنسر داره احتمال بسته شدن تمام اکانت ها هست.

 

۳- پرداخت وجه خارج از سایت فریلنسر

سایت فریلنسر برای اکانت های معمولی کارمزد 12 درصدی داره که توی پروژه های ساعتی بعد از تکمیل پروژه از فریلنسر ها کسر میشه و توی پروژه های مبلغ ثابت در زمان گرفتن پروژه از حساب فریلنسر کسر خواهد شد. البته شرایط پروژه ها و اکانت های پریفردفریلنسر ها متفاوت است. بعضی از فریلنسر ها برای اینکه دیگه اون کارمزد رو پرداخت نکنن  به فکر دریافت وجه پروژه بصورت مستقیم و خارج از سایت فریلنسر میفتن.
به هیچ عنوان خودتون رو درگیر پرداخت های خارج از سیستم فریلنسر نکنید چرا که ممکنه کارفرما کلا پول رو واریز نکنه و یا اینکه گزارش درخواست پول خارج از سیستم رو به سایت فریلنسر بده و باعث بسته شدن اکانت فریلنسر تون بشه و دیگه نتونید با اون اکانت کارکنید.

 

۴- ارتباط خارج از سایت فریلنسر

گاها دیده شده که موقع ارسال پروپوزال یا گزارش پروژه به کارفرما گفته میشه که برای ارتباط مستقیم از روش های دیگه ای مثل تلگرام یا اینستاگرام استفاده کنن.

شما به هیچ عنوان سعی نکنید که وقتی دارید با کارفرما چت میکنید بهش لینک شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها،‌ ایمیل و یا شماره تماس خودتون رو ارسال کنید،‌ چرا که  توی سایت فریلنسر پیام هایی که رد و بدل میشه نظارت میشه و اگه متوجه درخواست شما نسبت به برقراری ارتباط غیر از فضای فریلنسر بشن و بفهمن قوانین رو زیر پا گذاشتید احتمالا اکانتتون بسته بشه.

 

۵- پولشویی

حتما حواستون باشه که اطلاعات داخل اکانت فریلنسر با اطلاعات روی حساب بانکی یکسان باشه چرا که سایت فریلنسر به تمامی اطلاعاتی که ثبت میکنید نظارت میکنه و براش مهمه که اطلاعات درستی وارد می‌کنید.

با توجه به اینکه سایت فریلنسر، وارد کردن حساب بانکی شخص دیگه و درخواست واریز پول به اون حساب رو مصداق بارز پولشویی در نظرگرفته،‌ اگه به هردلیلی این عمل از سمت شما رخ بده مطمئنا با بسته شدن اکانت مواجه می‌شید.

 

۶- شماره تلفن یکبار مصرف

خیلی از افراد برای شروع فعالیت توی سایت فریلنسر از شماره مجازی یکبار مصرف برای تایید شماره همراه خودشون استفاده میکنن و بعد از اعتبار سنجی شماره موبایل فکر میکنن که دیگه کار تموم شده، درحالی برای ثبت کارت بانکی و یا برداشت پول دوباره نیاز هست که از سمت سایت فریلنسر اعتبار سنجی بشید و اگه نسبت به خرید شماره مجازی و یا جعلی بودن اطلاعات مشکوک بشه اکانت رو میبنده.

 

۷-  شماره همراه متفاوت

حواستون باشه که شماره همراهی که برای وریفای اکانت فریلنسر استفاده میکنید حتما با کشوری که قصد ساخت اکانت فریلنسر دارید یکسان باشه، مثلا اگه اطلاعات شخصی خودتون رو توی فریلنسر به عنوان شهروند هلند ثبت کردید باید از شماره موبایل هلند برای وریفای اکانت فریلنسر استفاده کنید.

 

۸- تغییر آی پی 

سایت freelancer خیلی به امنیت اکانت فریلنسرها اهمیت میده و با سیستم هایی مانیتورینگی که داره وضعیت ورود کاربران، فعالیت هایی که توی سایت فریلنسر دارن و آی پی هایی که داشتن رو کامل رصد میکنه.

به همین دلیل اگه از vpn های مناسبی استفاده نکنید احتمالا شما رو شناسایی کنه و حتی ممکنه موجب بسته شدن اکانت شما بشه.

بعضی از افراد فکر میکنن که صرف داشتن VPN کفایت میکنه،‌ درحالی که حتی اگه شما با آی پی یه کشور مثل هلند همیشه به فریلنسر متصل بشید ممکنه که آی پی شما ثابت نباشه و هردفعه با متصل شدن به وی پی ان تغییر پیدا کنه و به همین دلیل سایت فریلنسر نسبت به اکانت شما مشکوک بشه. یا اگه از vpn عمومی استفاده کنید ممکنه شخص دیگه ای کار مشکوکی با اون آیپی توی سایت فریلنسر انجام داده باشه که این کار گریبان شمایی که با همون آیپی در حال استفاده از سایت فریلنسر هستید رو هم میگیره. پس حتما به فکر یه آیپی اختصاصی باشید مثل VPS.

 

مواردی که توی مقاله اشاره کردیم جزو مهمترین دلایلی هستن که موجب میشه تا فریلنسر های ایرانی با بسته شدن اکانتشون مواجه بشن،‌ به خاطر همین سعی کنید از انجام این موارد دوری کنید تا freelancer.com، فایور یا آپورک نسبت به کارهایی که میکنید مشکوک نشه.

 

اگه شما هم توی فریلنسر با مشکل بسته شدن اکانت فریلنسری مواجه شده بودید لطفا تجربیات خودتون رو توی کامنت های با ما به اشتراک بذارید.

 

نویسنده:

۲ دیدگاه
  • نفیسه ۰۷:۰۲ ۱۸/۰۶/۱۴۰۲ پاسخ

    من کمک میخوام برای شماره تلفن سیم کارت حتما باید بگیریم نمیشه از شماره مجازی استفاده کنیم خواهشا کمک کنید من میخوام به این حوزه وارد بشم ولی خیلی مشکل دارم

    • آپلنس ۱۳:۵۶ ۲۸/۰۶/۱۴۰۲ پاسخ

      بستگی به کشور و سایتی که میخوایید در اون عضو بشید داره. برخی از کشورها و برخی از سایت ها رو میشه با شماره های مجازی هم عضو شد. در ضمن سایت هایی هم ارائه خدمات در این حوزه میدند، میتونید سرچ کنید.

یک نظر بنویسید