...
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور

معرفی پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

معرفی پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

کسب درآمد از اینترنت روز به روز درحال رونق پیدا کردنه و خیلی از افراد با استفاده از دانش،‌ مهارت و تخصصی که دارن میتونن از این فضا بیشترین بهره رو ببرن و جریان درآمد بالاتری رو وارد زندگیشون کنند.

یکی از روش های کسب درآمد از اینترنت،‌ فعالیت بصورت فریلنسری هست. بسیاری از مهارت ها رو میشه به سبک کاری فریلنسری ارائه داد و به درآمد مناسبی رسید.

مزایای فریلنسری

فریلنسری نسبت به سایر سبک های کاری ویژگی های متفاوتی داره که همین موارد باعث محبوبیتش شده. چند نمونه از مهمترین این ویژگی ها رو در ادامه بررسی میکنیم.

۱- ساعت کاری منعطف

شاید پرتکرار ترین جمله ای که در تعریف از سبک کاری فریلنسری شنیده باشید این باشه که: ” چی بهتر از اینکه هر موقع دوست داشتید کار کنید؟ ” هر چند که واقعیت های دنیای فریلنسری کمی متفاوت از این جملات اغراق آمیز هست ولی درواقع شما با آزادکاری یا همون فریلنسری،‌ مدیر خودتون هستید و هر زمانی که مایل بودید میتونید اقدام به دریافت پروژه و انجام دادنش کنید. البته این مورد رو باید در نظر داشته باشید که حتما باید به تعهداتتون موقع دریافت پروژه پایبند باشید تا با ساخت یک برند شخصی حرفه‌ای بتونید پروژه های بزرگتر و با حاشیه سود بالاتری دریافت کنید.

 ۲- عدم محدودیت در موقعیت مکانی

وقتی که وارد فریلنسری شدید،‌برخلاف مشاغل حضوری،‌ دیگه نیازی نیست که حتما توی یک مکان خاصی برای انجام کار حضور داشته باشید، همین موضوع باعث میشه که هزینه های رفت و آمد به محل کار رو بتونید پس انداز کنید و با خانواده بیشتر باشید.حتی ممکنه علاقه مند به سفر باشید و همزمان با سفر کردن،‌ پروژه های خودتون رو به کارفرمای مورد نظر تحویل بدید. اینطوری هم کار می کنید و هم تفریح که خیلی روی بهره‌وری شما تاثیرگذاره، شاید در ادامه در خصوص این افراد که به عنوان دیجیتال نومد ها فعالیت میکنند مطلبی منتشر کنیم.

 

3- حق انتخاب پروژه و کارفرما

شما دیگه به عنوان یه فریلنسر نیازی نیست حتما هر پروژه ای که سمتتون میاد رو از هر کسی قبول کنید و این حق انتخاب آرامش روانی بالاتری رو براتون فراهم میکنه. اینکه این انتخاب ها بر اساس روحیات، مهارت ها و شرایط زندگی شما باشه یکی از اتفاقات خوب دنیای فریلنسری هست. شما گاهی میخوایید توی یک زمینه تخصص بیشتری کسب کنید و انجام یه پروژه واقعی میتونه راهکار خوبی برای تثبیت آموزش هاتون باشه. بعضی از افراد هم فقط دوست دارند در حوزه هایی کار کنند که 100 درصد با اونها آشنا باشند و به اصطلاح چالش جدیدی براشون نداشته باشه.

توی مقاله فریلنسری چیست بصورت کامل درباره مزایای فریلنسری صحبت کردیم که میتونید مطالعه کنید و ببیند که آیا فریلنسری مناسب شما هست یا نه !؟

 

سایت های واسط فریلنسری

سایت فریلنسری خارجی

توی ایران سایت های زیادی هستن که به فریلنسر ها خدمات میدند و به عنوان واسط بین کارفرما و فریلنسر این ۲ گروه رو بهم متصل میکنن.

سایت های فریلنسری ایرانی زیادی مثل “پونیشا” ،‌ “کارلنسر” و “انجام میدم” هستن که میتونید ازشون استفاده کنید و با سازوکارهای سایت های واسط فریلنسری کم و بیش آشنا بشید. سعی کنید فقط خودتون رو به این سایتها محدود نکنید چرا که موقعیت بهتر و بیشتری با انجام فریلنسری بین المللی برای شما وجود داره تا بتونید کسب درآمد دلاری از بستر اینترنت داشته باشید.

سایت های فریلنسری خارجی مثل فایور ،‌ فریلنسر و آپ ورک جزو محبوب ترین گزینه ها برای کسب درآمد دلاری هستن ولی قبل از اون بهتره پردرآمدترین مشاغل فریلنسری رو بررسی کنیم.

این مورد رو هم باید اضافه کرد که ما در راستای فعالیت های آپلنس، این مشاغل رو بر اساس قابلیت دورکاری و فریلنسری خارجی و  بین المللی انتخاب کردیم. 

 

بهترین مشاغل فریلنسری

 

 طراحی گرافیک

پرژه طراحی گرافیک فریلنسری

همیشه و همه جا نیاز به یه طراح گرافیک خلاق حس میشه و از این رو طراحی گرافیک فریلنسری به شدت شغل پردرآمد و پر تقاضایی هست. یه فریلنسر گرافیست میتونه به عنوان شغل اول و یا پاره وقت از پروژه های اینترنتی بین المللی کسب درآمد داشته باشه.

پرکارترین مواردی که از یک طراح میخوان معمولا طراحی بنر، ‌طراحی پوستر و طراحی کارت ویزیت هست. اگه به کارهای گرافیکی علاقه دارید،‌ میتونید با انجام پروژه های فریلنسری تجربه خوبی در این زمینه به دست بیارید و با رفتن به سمت پروژه بین المللی و درآمد دلاری،‌ شغل ایده آلی داشته باشید.

 

طراحی لوگو

پروژه طراحی لوگو فریلنسری

فرقی نمیکنه که توی ایران بخواهید کار کنید یا بصورت خارجی و دلاری،‌ اگه مهارت بالایی توی طراحی لوگو و کار با نرم افزارهای طراحی مثل فتوشاپ، ایلوستریتور یا کورل دارید میتونید از این مهارت خودتون درآمد بالایی کسب کنید.خیلی از شرکت ها و مجموعه ها دنبال طراح لوگوی حرفه ای میگردن تا کسب و کار خودشون رو بهتر جلوه بدند و اگه شما نمونه کارهای خوبی در این زمینه داشته باشید میتونید یکی از انتخاب های اونها بشید.

طراحی یه لوگو توی فضای فریلنسری بین المللی بسته به سوابق، مهارت، رزومه و اعتبار طراح از 50 دلار تا 500 هست و اگه شما دستتون تند باشه میتونید چندین و چند کار در ماه بزنید.

البته مثل هر شغل دیگه‌ای، ‌طراحی لوگو هم سختی های خاص خودش رو داره،‌ مخصوصا اینکه حوزه های گرافیکی سلیقه ای هستند و ممکنه یه طرح خوب شما رو کارفرما قبول نکنه. شما باید با ظرافت و پیچیدگی های این شغل بیشتر آشنا بشید و حتما علاقه مند و عاشق این حوزه باشید تا هر روز پیشرفت کنید.

 

طراح ui / ux

هر سایت و اپلیکیشنی که ساخته میشه باید یک طراحی کاربر پسندی داشته باشه تا مشتری های احتمالی کسب و کار رو افزایش بده،‌ اینجاست که اهمیت یک طراح ui و ux بیش از پیش مشخص میشه. کسب و کارهای مختلف با استخدام نیروی طراح تجربه کاربری خیالشون از بابت مشکلات احتمالی توی سفر مشتری (customer journey) راحت میشه و مطمئن هستن که محصولشون رو به بهترین شکل به کاربران ارائه میدن.

طراح تجربه کاربری و طراح ui با ارائه طرح های مناسب،‌ علاوه بر زیبایی به ظرافت ها طراحی دقت میکنن و گاها با A/B تست،‌ طرح رو مدام تکمیل میکنن تا بیشترین تاثیر رو روی کاربر بذاره.

 

کارشناس دیجیتال مارکتینگ

پروژه دیجیتال مارکتینگ فریلنسری

کارشناس دیجیتال مارکتینگ فردی هستش که توی تیم بازاریابی شرکت کار میکنه تا با استفاده از کانال های مختلف بازاریابی مثل گوگل ادز،‌ ایمیل،‌ شبکه های اجتماعی و پیامرسان‌های مختلف میزان جذب کاربران رو افزایش بده. البته هدف از دیجیتال مارکتینگ ممکنه متفاوت باشه که باید همراستا با همون هدف حرکت کنیم.

مثلا ممکنه بخوایم کمپین گوگل ادز اجرا کنیم و افزایش ترافیک ورودی سایت و یا افزایش فروش جزو اهدافمون باشه. حتی ممکنه بخوایم تعداد افرادی که ثبت نام میکنن و ایملیشون رو وارد میکنن (یا همون لید گرفتن) رو زیاد کنیم که این هم هدف جداگانه‌ای میتونه باشه. 

خب تا حالا سعی کردیم برای افرادی که این حوزه رو نمیشناسند با کمی توضیح کارشناسی دیجیتال مارکتینگ رو توضیح بدیم. همونطوری که احتمالا از توضیحات متوجه شدید خیلی از کسب و کارها به چنین افرادی نیاز دارند و این یعنی فریلنسرهای این حوزه هم با ارائه خدمات مرتبط میتونند فعالیت کنند. واقعیت اینه که  فریلنسر های دیجیتال مارکتینگ در زمینه بین المللی کار سخت تری رو در پیش دارند چون رقابت در فضای مارکتینگی بین المللی معمولا سخت تر از فضای داخل ایران هست. ولی خب به همون نسبت هم فرصت های شغلی بیشتری در این کار پر درخواست وجود داره که با کسب تجربه و مهارت میتونه در عرصه بین المللی درآمد قابل قبولی برای یک فریلنسر داشته باشه.

 کارشناس سئو

پروژه سئو فریلنسری

اینکه سایت توی نتایج گوگل بر اساس جستجوهای کاربران جایگاه بالاتری داشته باشه جزو وظایفی هست که به عهده یک کارشناس سئو هست. یه کارشناس سئو با بررسی و آنالیز دقیق سایت کارفرما و رقبا،‌ باید تمام تلاشش رو به کار بگیره تا از نظر محتوایی و فنی به یک استراتژی مناسب و عملی در جهت افزایش جایگاه سایت دست پیدا کنه.

پروژه سئو فریلنسری معمولا توی ۳ بخش، سئو ‌on-page و سئو off-page و سئو تکنیکال تقسیم میشه و شما میتونید بر اساس مهارتی که دارید روی هرکدوم از این بخش ها مانور بدید و به کسب درآمد از سئو بصورت دلاری و فریلنسری برسید.

گاها نیازه که شما به بهینه سازی سرعت سایت بپردازید،‌ یا اینکه برید سمت اضافه کردن تایتل و دیسکریپشن یا اضافه کردن اسکیما  و …. که هر کدوم از این موارد بستگی به مشکلات موجود و اولویتی که تعیین می کنید باید انجام بشه. درآمد فعالیت سئو در فضای بین المللی میتونه خیلی بالا باشه، گاهی برخی از شرکت های متوسط برای جستجوی کلمات کلیدی یک سایت یا همون کیورد ریسرچینگ اصولی حاضر هستند چند هزار دلار هزینه کنند.

 

تولید محتوا

اگه با اصول تولید محتوا آشنا هستید و میتونید محتوای منحصربفرد و ترغیب کننده تولید کنید،‌ به شما تبریک میگیم، ‌چرا که الان با یه شغل پردرآمد روبرو هستید. البته برای تولید محتوای بین المللی و کسب درآمد دلاری باید با زبان انگلیسی کامل آشنا باشید و بتونید برای حوزه های مختلف مقاله نویسی و تولید محتوا کنید و میزان درآمد خودتون رو افزایش بدید.

تولید محتوا در بازاریابی دیجیتال یا همون دیجیتال مارکتینگ اهداف خاصی داره و باید متناسب با هدف مورد نظر مثلا افزایش ترافیک ورودی سایت،‌ تولید سرنخ (lead)،‌ فروش،‌ برند سازی،‌ حفظ مشتری و … تولید محتوای با کیفیتی انجام داده بشه.

اگه شما هم اخبار روز حوزه فناوری رو دنبال کنید احتمالا از تحولاتی که هوش مصنوعی مثل چت جی پی تی در این زمینه داشته آشنا باشید. درسته که تکنولوژی های جدید سرعت و کیفیت کار رو در این زمینه به طرز چشمگیری افزایش دادند ولی این چیزی نیست که تولید کنندگان محتوای حرفه ای رو نگران کنه. در حقیقت اینا همه ابزارهایی خواهد بود در درست یک فرد خلاق تا به بیشترین کارایی در این زمینه دست پیدا کنه. 

درآمد تولید محتوا در حوزه های مختلف متفاوت هست و از چند ده دلار بابت هر مقاله تا حدود 100 دلار در کارهای خاص هم ممکنه پیش بره. به طور متوسط درآمد یک تولید کننده محتوا در آمریکا به صورت ساعتی چیزی در حدود 20 دلار هست.

 

فریلنسر برنامه نویسی چیست؟

برنامه نویس فریلنسر چیست

برنامه نویسی جزو اون شغل‌هایی هست که میشه کلی درآمد ازش داشت و همیشه جزو پردرآمدترین مشاغل فریلنسری در نظر گرفته میشه، در واقع شما به عنوان یک برنامه نویس فریلنسر میتونید پروژه های مختلفی بر اساس نیاز کارفرما و مهارت خودتون بگیرید و هر جا که دوست داشتید انجام بدید. اگر در حوزه برنامه نویسی مهارت دارید و یا اینکه علاقه دارید که وارد این حوزه بشید با ما همراه باشید تا پردرآمدترین حوزه های برنامه نویسی رو با هم مورد بررسی قرار بدیم.

برنامه نویسی وب

فریلنسر برنامه نویسی وب

یکی از حوزه های پرتقاضا که البته میشه گفت به عنوان بهترین حوزه برنامه نویسی برای فریلنسری،‌ برنامه نویسی وب هست که به ۲ بخش ظاهر سایت Front-end و سرور Back-end تقسیم میشه. هر کدوم از این بخش ها نیازمند مهارت های خاص خودش هست،‌ به عنوان مثال اگه قراره برنامه نویس فرانت اند بشید لازمه که با HTML و CSS و JavaScript حتما آشنا باشید و تجربه کار کردن باهاشون رو داشته باشید و بعد سراغ یک پلتفرم حرفه ای تر مثل Vue.js یا مثلا react برید.

برای برنامه نویسی بک اند به صورت فریلنسری هم یکسری تخصص ها توی اولویت هست،‌ البته میشه بر اساس زبان برنامه نویسی که توش مهارت دارید پروژه بگیرید،‌ ولی بعضی از مواقع کارفرما شما رو مجاب میکنه که حتما از زبان خاصی استفاده کنید،‌ پرکار ترین این زبان های برنامه نویسی عبارت اند از:

جاوا اسکریپت،‌ پایتون،‌ PHP ،‌ جاوا(Java) و (ASP.NET (.NET Core و GoLang 

 مواردی که ذکر کردیم هر کدوم دنیای خاص خودش رو داره و میتونید توی هر کدام از موارد به یک متخصص تبدیل بشید و درآمد بالایی کسب کنید،‌ ولی با توجه به نیازهای بازار کار بهترین زبان های برنامه نویسی اونهایی هستند که کاربر زیادتری دارند و این یعنی مشتری های بیشتری در اون زبان دنبال خدمات شما خواهند بود.

برنامه نویس فول استک 

بعضی از برنامه نویس ها هر دو بخش فرانت و بک اند رو با هم انجام میدن که بهشون میگن برنامه نویس فول استک. در واقع هم بخش کاربر و هم بخش سمت سرور رو کامل خودشون انجام میدن و یه پروژه رو میتونن از صفر تا صد انجام بدن،‌ ولی خب بالطبع نیاز به تجربه و مهارت زیادی هست تا به این درجه برسید.

توی دنیای فریلنسری، مخصوصا فریلنسر های دلاری، بیش از اینکه پروژه های بزرگی باشه که نیاز به یه تیم یا گروه برای انجامشون هست، پروژه های کوچکی هست که یه فول استک دولوپر به راحتی از پس اونها بر میاد. البته اگه فول استک نباشید هم میتونید به صورت فریلنسری برنامه نویسی انجام بدید ولی لازمه که در برخی موارد یه شریک خوب برای تکمیل مهارت خودتون رو داشته باشید.

برنامه نویسی وردپرس

سیستم مدیریت محتوای (CMS) وردپرس جزو محبوب ترین گزینه های برای ساخت سایت محسوب میشه و حدود ۶۳ درصد از مدیران سایت های محتوا محور از وردپرس برای راه اندازی سایتشون استفاده میکنن. این عدد نشون دنده اینه که با یک بازار خیلی بزرگی مواجه هستیم به طوریکه تقاضا برای جذب فریلنسر در این حوزه خیلی زیاد هست.

از سراسر دنیا،‌ کارفرماهای زیادی هستن که دنبال برنامه نویس وردپرس فریلنسر هستن تا پروژه هاشون رو با اونا پیش ببرن،‌ شما هم میتونید با یاد گرفتن برنامه نویسی php،‌ جاوا اسکریپت،‌ css و همچنین html به یک متخصص وردپرس تبدیل بشید،.

 البته خیلی از افراد هستن که با ساخت قالب وردپرسی با المنتور به درآمد قابل توجهی دست پیدا کردن و شما هم میتونید به جرگه این افراد متصل بشید و کسب درآمد دلاری از وردپرس داشته باشید ولی هرچی مهارت بیشتری داشته باشید قطعا درآمدتون در این زمینه افزایش پیدا میکنه. پس توصیه میکنیم اگه میخوایید به دنیای وردپرس هم وارد بشید حتما به سمت دولوپینگ یا کد زنی اختصاصی اون برید.

برنامه نویسی موبایل (Mobile Programming)

برنامه نویس موبایل فریلنسر

برنامه نویسی برای موبایل به ۲ دسته‌ی برنامه نویسی اندروید و برنامه نویسی iOS تقسیم میشه که هر کدوم از زبان برنامه نویسی جداگانه‌ای برای توسعه اپلیکیشن استفاده میکنن،‌ مثلا برای ساخت اپلیکیشن اندروید با زبان برنامه نویسی جاوا یا کاتلین کار کنید و همچنین برای برنامه نویسی iOS و انجام پروژه دلاری با سوئیفت Swift باید آشنا باشید.

البته که در فضای بین المللی و فریلنسری دلاری اکثر کارفرماها نیاز به هر دو ورژن پروژه خودشون دارند، یعنی هم اندروید و هم IOS. اینجاست که استفاده از زبانهای برنامه نویسی مثل فلاتر یا ری اکت نیتیو که خیلی ساده تر هر دو ورژن رو پشتیبانی میکنند توجیه پیدا میکنه.

برنامه نویسی موبایل هم مثل وب از دو قسمت سمت کاربر و سمت سرور استفاده میکنه و معمولا مدت زمان بیشتری برای انجام نیاز داره. به صورت معمول حداقل قیمت پروژه های موبایلی از 500 دلار شروع میشه و گاها تا چند ده هزار دلار هم پیش میره. طبیعیه که یه پروژه 500 دلاری ممکنه یکی دو هفته ای به اتمام برسه ولی یه پروژه چند ده هزار دلاری احتمالا ماه ها ادامه داشته باشه.

یادگیری ماشین

 

توی چند سال اخیر حوزه یادگیری ماشین رشد چشمگیری داشته و طرفداران زیادی رو به خودش جذب کرده تا با استفاده از زبان های برنامه نویسی،‌ اپلیکیشن ها و نرم افزار هایی ایجاد کنیم که قدرت یادگیری و تحلیل داشته باشن و عملکردشون هوشمندانه بشه.

پرطرفدار ترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری ماشین (Machine Learning) پایتون هست.

این رو در جریان باشید که پایتون آنقدر قدرتمند هست که میتونید توی حوزه های مختلف مثلا طراحی سایت،‌ برنامه دسکتاپ و یا داده کاوی ازش استفاده کنید،‌ پس با یادگیری همین زبان پایتون میتونید کلی پروژه توی فیلد های مختلف انجام بدید.

شاید هیچ کسی این روزها که بحث هوش مصنوعی داغ هست از آینده داشتن این حوزه تردیدی نداشته باشه، پس میشه به عنوان یک شغل فریلنسری آینده دار هم بهش نگاه کنیم. در آمد در این حوزه هم خیلی متفاوت هست، از انجام پروژه های دانشجویی چند ده دلاری گرفته تا پروژه های بسیار بزرگ چند ده هزار دلاری!

 

متخصص امنیت

یکی از حوزه های که همیشه نیاز بهش وجود داره،‌ کارشناس و متخصص امنیت سایت و شبکه هست،‌ تا بتونن حفره های امنیتی که ممکنه توی سرور وجود داشته باشه رو پر کنن و سایت در برابر تهاجم هکرها سر بلند بیرون بیاد و داده های حساس از سرور خارج نشه و مورد هک قرار نگیره.

با توجه به اهمیت بالای داده های موجود داخل سایتها و هزینه ی بالای استخدام نیروی متخصص امنیت سرور، شرکت های زیادی هستن که دنبال متخصص امنیت فریلنسر هستن تا سایتشون رو با هزینه معقول تر مورد ارزیابی و امن سازی قرار بدن.

شما هم میتونید با تبدیل شدن به یک فریلنسر متخصص امنیت به کسب درآمد دلاری در این زمینه برسید.

 

بازی سازی

فریلنسر بازی سازی

صنعت بازی یکی از پردرآمدترین و پر استفاده ترین صنعت های روز دنیای فناوری اطلاعات به حساب میاد. دونستن همین نکته کافیه که پی ببریم میشه از این طریق به صورت فریلنسری هم کلی پروژه خوب گرفت و انجام داد. 

بازی ساز های موبایل معمولا در دنیای فریلنسری خیلی پر کار هستند چون به نسبت بازی سازهای کنسول های بازی سازی در مدت زمان کوتاه تری به خروجی میرسند و پروژه های بیشتری به صورت فریلنسری براشون وجود خواهد داشت. یه بازی موبایلی کژوال از 400 دلار شروع میشه و گاهی تا چند هزار دلار هم پیش میره.

 

توی این مقاله سعی کردیم که مشاغل مناسب فریلنسری و مهارت هایی که برای فریلنسر شدن لازم هست رو تا حدودی مورد بررسی قرار بدیم.

البته موارد زیاد دیگه ای هم هست که میشه به عنوان پردرآمدترین مشاغل فریلنسری در نظر گرفت و از اونها درآمد دلاری داشت،‌ این بخش به عهده شما،‌ اگه موردی رو پیدا کردید و یا تجربه توی فریلنسری بین المللی داشتید خوش حال میشیم که توی کامنت ها باهامون به اشتراک بذارید.

نویسنده:

یک نظر بنویسید