...
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور
Uplance | آپلنس
شتاب دهنده صادرات اینترنت محور

۵ سایت برتر خارجی برای فریلنسری و درآمد دلاری

۵ سایت برتر خارجی برای فریلنسری و درآمد دلاری

سال ۲۰۲۳ تازه شروع شده و کلی اتفاق بزرگ و کوچک توی دنیا رخ داده به عنوان مثال میزان شیوع کووید-۱۹ دیگه کمتر شده و شرکت ها دارن به حالت عادی شون بر می گردند. یا اینکه قیمت دلار نوسان زیادی رو داشته و کسب و کار های زیادی رو تحت شعاع خودش قرار داده،‌ البته برای فریلنسر هایی که پروژه دلاری میگرفتن و انجام میدادن موقعیت خوبی هست و میتونن از صعود قیمت دلاری وقتی توی ایران هستند و خرج ریالی دارند سود ببرند.

قبل از اینکه به بررسی سایت های فریلنسری بپردازیم ابتدا میخواهیم بررسی کنیم به چه کسی فریلنسر گفته میشود؟ فریلنسینگ (Freelancing) به معنای آزاد کاری در ادبیات فارسی ترجمه شده است و فریلنسر (Freelancer) به شخصی گفته میشه که به اصطلاح خود اشتغال بوده و لزوماً تعهد بلندمدتی به شرکت یا مجموعه‌ای خاص ندارد.

به دلایل مختلف افراد زیادی به سبک کاری فریلنسری مشغول به کار شدن و این نوع کار رشد چشمگیری داشته. با کمی جستجو متوجه میشید که کلی سایت فریلنسری خارجی و ایرانی وجود داره که واسطه گری بین فریلنسرها و کارفرما ها رو میکنند ولی با توجه به قیمت دلار و علاقه مندی افراد به کسب درآمد دلاری سعی کردیم که توی این مقاله بهترین سایت های فریلنسری خارجی رو در سال 2023 معرفی کنیم. امیدواریم این مقاله کمک کنه تا شما با انتخاب مناسب ترین گزینه برای خودتون، به کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی بپردازید.

 

خیلی از افراد مهارت هایی توی حوزه‌ی کاری خودشون دارن و الان به سبک کارمندی به اونها می پردازند اما دوست دارند بدونند که میتونند از این مهارت ها به سبک کاری فریلنسری هم کسب درآمد کنند یا نه ؟! به همین جهت توی مقاله پردرآمدترین مشاغل فریلنسری به این مبحث بیشتر پرداختیم.

 

حالا برسیم به معرفی سایت های فریلنسری خارجی که میشه از اونها پروژه فریلنسری بین المللی گرفت. ما توی این مقاله این وب سایت های فریلنسری برتر رو بر اساس (شرایط و ضوابط/ پشتیبانی مشتری/روش های پرداخت و برداشت) بررسی میکنیم.

سایت فریلنسری Fiverr

کسب درآمد دلاری از فریلنسری با سایت fiverr

  • زمینه های کاری : بازاریابی دیجیتال، توسعه وب و برنامه نویسی، گرافیک، رسانه های اجتماعی و..
  • مزایا : دسته بندی متنوع، ثبت نام رایگان
  • معایب : کارمزد بالا، فرآیند تسویه طولانی

اول به معرفی سایت فایور Fiverr می‌پردازیم.

سایت فایور پلتفرمی هست که فریلنسرها را با صاحبان مشاغلی که به دنبال خدمات دیجیتالی مختلف از جمله طراحی وب‌سایت، نوشتن محتوا و صداگذاری و…هستند، متصل می‌کنه. نحوه کار فایور یه این شکل هست که توی این پلتفرم کارفرما به شما به عنوان فریلنسر درخواست انجام پروژه میده و اگر شما توانایی انجام پروژه رو داشته باشین میتونید با کارفرما وارد مذاکره بشید، پروژه رو بپذیرید و انجام بدید. بعد از گرفتن پروژه توسط شما و قبل از اینکه کاری انجام بدید کارفرما باید کل هزینه پروژه رو به سایت پرداخت کنه.

پس از اتمام کار سایت و تایید تحویل پروژه فایور 80% این دستمزد رو به شما پرداخت میکنه و 20 درصد اون رو به عنوان کارمزد دریافت میکنه. بسته به سطح هر فریلنسر، از 14 تا 7 روز پس از تایید اتمام پروژه توسط کارفرما طول می کشه تا امکان برداشت درآمد از فایور به شما داده بشه. دو گزینه اصلی برای دریافت پول خودتون از سایت فایور دارید یکی استفاده از حساب پی پال و دیگری هم استفاده از حساب مالی پیونیر هست.

اگه میخوایید از سایت فایور کسب درآمدی داشته باشید به شما توصیه میکنیم که اول داخل سایت خدماتی که سایر فریلنسر ها در دسته کاری شما میدند رو ببینید و از اونها ایده بگیرید. بعد شما میتونید بر اساس تجربیات و مهارت هایی که دارید،‌ پکیج خدمات خودتون رو (به نام گیگ) ایجاد کنید و پروژه های خارجی بگیرید و کسب درآمد دلاری از فایور داشته باشید.

برای شروع کار با فایور، مقاله آموزش ساخت اکانت فایور رو بصورت کامل برای شما در نظر گرفتیم و میتونید نحوه افتتاح حساب فایور رو انجام بدیم.

سایت Toptal برای فریلنسرها

معرفی سایت فریلنسری Toptal

  • زمینه های کاری: توسعه نرم افزار، مشاوره مالی گرافیک،‌علوم مهندسی و …
  • مزایا: حضور شرکت ها و متخصصین برتر، صورتحساب و پرداخت رایگان
  • معایب: فرآیند غربالگری گسترده و سخت، فقط پروژه های بزرگ

Toptal یک وب سایت فریلنسری هست که تمرکزش روی جذب فریلنسرهای با تخصص بسیار بالا هست. Toptal در طیف گسترده ای از کسب و کارها مثل مترجمی، برنامه نویسی، مشاوره مالی و مدیریت محصول فعالیت میکنه. فریلنسر شدن در سایت Toptal مستلزم گذراندن پنج مرحله از فرآیند غربالگری هست که از ارزیابی جامع زبان انگلیسی شروع میشه و تا ارائه یک پروژه و ارزیابی اون ادامه پیدا میکنه. 

طبق گفته‌ خود این پلتفرم فقط 3 درصد برتر فریلنسرهای دنیا به اون میتونن راه پیدا کنند. پس از گذراندن تمام مراحل، به آگهی های شغلی مختلف از مشتریان و شرکت های برتر مانند Airbnb و… دسترسی خواهید داشت. با این توضیحات مشخصه که ورود به این سایت خیلی سخت هست، حداقل برای ما ایرانی ها و کسب موفقیت توی آزمون ورودی Toptal میتونه چندین ماه طول بکشه.

راستی Toptal یک سرویس اختصاصی برای ردیابی زمان و ارائه صورتحساب به نام TopTracker داره. با استفاده از این سرویس، فریلنسرها بر مبنای زمان کاری و پیشرفت پروژه دستمزد خودشون رو دریافت می کنند و از طریق Payoneer، Paypal یا انتقال مستقیم بانکی محلی به اونها پرداخت میشه.

فریلنسری در سایت Upwork

کسب درآمد دلاری از سایت upwork

  • زمینه های کاری: بازاریابی برند، برنامه نویسی، طراحی سایت، گرافیک و…
  • مزایا: حفاظت از پرداخت، مشتریان معتبر، پروژه های به صرفه تر، مدیریت میزان فریلنسر در هر دسته
  • معایب: فرآیند عضویت طولانی، هزینه خدمات بالا، فرایند احراز هویت سخت

سایت بعدی که میخوایم معرفی کنیم ،سایت آپ ورک هست.

سایت آپ ورک Upwork طیف گسترده‌ای از دسته بندی ها، از طراحی وب و توسعه نرم افزار تا خدمات مشتری و حسابداری رو ارائه میده. کارفرماها و فریلنسرها راه‌های متعددی برای ارتباط با همدیگه دارند –  کارفرمایان می‌توانند پروژه و جزئیات کار خودشون رو در سایت ارسال کنند و از بین فریلنسرهایی که درخواست انجام اون رو دادند فرد مستعد مورد نظر خودشون رو استخدام کنند. همچنین فریلنسرها هم میتونند یک سرویس از پیش تعریف‌ شده ایجاد کنند و کارفرماها با بررسی اونها سفارشی متناسب با اون سرویس بهشون ارائه بده.

 Upwork دارای مقیاس پلکانی در پرداخت است، به این معنی که هر چه بیشتر کار کنید، پول کمتری به عنوان کارمزد به سایت پرداخت می کنید. به عنوان مثال، کارمزد کمیسیون از 20٪ برای اولین صورتحساب 500 دلاری شروع می شود و با دریافت پول بیشتر به تدریج کاهش می یابد و همینطور چندین گزینه برای برداشت وجود دارد، از جمله انتقال مستقیم بانکی، پی پال و…

راستی توی مقاله آموزش ساخت اکانت آپورک میتونید نحوه کار با upwork رو کامل یاد بگیرید

بزرگترین سایت فریلنسری Freelancer

کسب درآمد دلاری از سایت فریلنسر

  • زمینه های کاری : ترجمه محتوا، توسعه وب، بازاریابی رسانه های اجتماعی,گرافیک و…
  • مزایا : نظام رتبه بندی فریلنسرها، کارمزد پایین، چت زنده، پشتیبانی 24 ساعته از مشتری
  • معایب : رابط پیچیده، مشتریان جعلی زیاد، عدم توازن بین تعداد فریلنسرها و کارفرماها

سایت فریلنسر Freelancer.com یک وب سایت فریلنسری دیگری هست که توی اون متخصصان و شرکت هایی از سراسر جهان توی پروژه های مختلف با همدیگه همکاری می کنند. به لطف طیف گسترده‌ای از دسته بندی های تخصصی در سایت، کارفرماها به راحتی میتونند یک متخصص فریلنسر متناسب با پروژه خودشون رو پیدا کنند. شما میتونید به عنوان یک فریلنسر یا صاحب کسب و کار در سایت فریلنسر ثبت نام کنید. برای ثبت نام به عنوان فریلنسر، باید فرم ثبت نام کوتاهی رو پر کنید. بعد از اون اطلاعات دقیق تری از جمله مهارت ها، سوابق تحصیلی و تجارب کاری خودتون رو در پروفایل خودتون بارگذاری کنید. علاوه بر پروژه های فریلنسری مسابقات زیادی هم که بیشتر در زمینه های گرافیکی و طراحی هستند توی این سایت وجود داره.

فریلنسرها با ارسال کارهای خودشون توی این مسابقات شانس برنده شدن و کسب درآمد دلاری در سایت فریلنسر رو دارند. شما بعد از انجام هر پروژه یه نظر از کارفرما دریافت میکنید که این نظرات در صفحه پروفایل شما به همه کارفرماهای بعدی شما نشون داده میشه. این نظرات یا ریویوها یکی از مهمترین عوامل انتخاب شما در پروژه های بعدی هست و باید خیلی بهش اهمیت بدید.

 کارمزد سایت فریلنسر 12٪ از کل درآمد شما هست البته برای یک گروهی از فریلنسرهای خاص به عنوان preferred freelancer تا 18 درصد هم افزایش پیدا میکنه. مثل خیلی از سایت های فریلنسری، میتونید از PayPal حساب اسکریل، پرداخت مستقیم بانکی و.. برای برداشت استفاده کنید.

توی مقاله جامعی آموزش ساخت اکانت فریلنسر رو برای شما عزیزان منتشر کردیم تا با مطالعه راهنمایی هایی که داشتیم بتونید اکانت فریلنسر رو وریفای کنید.

سایت فریلنسری انگلیسی People Per Hour

سایت کسب درآمد دلاری از سایت peopleperhour

  • زمینه های کاری : برنامه نویسی، روزنامه نگاری، برندسازی, گرافیک و…
  • مزایا : فاکتور خودکار، امکان ارسال پیشنهاد در پروژه های موجود یا تعریف خدمات، پرداخت امن
  • معایب : 15 عدد پیشنهاد رایگان در ماه، تعداد کم کارفرما

سایت People Per Hour به کسب و کارها کمک می کنه تا فریلنسرهای حرفه‌ای رو برای استخدام به صورت ساعتی یا پروژه ای پیدا کنند. فریلنسرها به صورت رایگان با ثبت نام در سایت peopleperhour یک حساب کاربری ایجاد می کنند و با تکمیل پروفایل خود آماده دریافت پروژه و کسب درآمد از سایت PeoplePerHour می شوند. توجه داشته باشید که ناظران سایت People Per Hour هر درخواست رو قبل از تایید بررسی میکنند. بعد از تأیید هر پروژه، فریلنسرها از بین پروژه های ارسال شده در سایت به جستجوی عناوین فریلنسری مورد نظر خودشون و ارسال پیشنهاد در اونها می پردازند. این پیشنهاد ها شامل قیمت و زمان متناسب با پروژه هست که توسط فریلنسر ارسال میشه. پس از اتمام پروژه، فریلنسرها می توانند به راحتی فاکتوری رو بابت کاری که انجام دادند از سایت دریافت کنند. مانند اکثر سایت های فریلنسینگ، پروژه ها بر اساس ساعت کار و یا قیمت ثابت امکان پرداخت دارند.

کارمزد سایت People Per Hour هم ۲۰ درصد هست که خوشبختانه با کار بیشتر، کارمزد کاهش پیدا میکنه.

اگه میخواید آموزش ساخت اکانت PeoplePerHour رو یاد بگیرید میتونید توی بلاگ آپلنس آموزش مروبطه رو پیدا کنید.

توی این مقاله سعی کردیم بهترین سایت های فریلنسری خارجی رو معرفی کنیم تا با بررسی ویژگی های هرکدوم بتونید انتخاب مناسب تری برای ورود به فریلنسر بین المللی و کسب درآمد دلاری داشته باشید.

اگر سوالی دارید یا سایت فریلنسری دیگه‌ای رو میشناسید لطفا توی کامنت ها به اشتراک بگذارید.

نویسنده:

یک نظر بنویسید